Go Comfy

Go Comfy is ontstaan uit mijn voorliefde voor kleding, mijn meisjesdroom om mode-ontwerper te worden en de technische mogelijkheden van deze tijd.

Ik hou van kleding, maar ben geen fashionista. Sterker nog; ik doe niet aan trends.

Go Comfy Stijl

Ik heb mijn eigen stijl, mijn eigen voorkeuren en ik weet wat me wel en niet staat. De laatste trends laat ik graag aan anderen over die daar wel iets om geven.

Mijn stijl is te omschrijven als comfortabel, vrouwelijk maar niet damesachtig met minstens een vleugje (of een hele grote wolk) rock ’n roll.

Ik hou van kleding die lekker zit, waarin je je kan bewegen maar die niet als een zak om je lijf hangt. Dameskleding die rekening houdt met de vrouwelijke vormen. Ik ben tenslotte een vrouw en geen strijkplank; ik heb ronde vormen.

Met Go Comfy wil ik mijn eigen stijl uitdragen en laten zien dat comfy kleding absoluut ook vrouwelijk kan zijn.

Comfy dames kleding

Comfy kleding hoeft geen baggy, loungy, bankhang kleding te zijn. Sterker nog; hoodies en T-shirts zijn er in zoveel vormen en maten dat er voor iedereen wel een geschikte variant is.

Bij Go Comfy vind je dan ook verschillende soorten hoodies; met rits of zonder, getailleerd of wat wijder, maar ook unisex modellen. Voor de T-shirts geldt dit natuurlijk ook; er zijn veel verschillende pasvormen en kleuren beschikbaar zodat er voor iedereen een geschikt T-shirt te vinden is.

Unieke ontwerpen op duurzame kleding

Alle kleding die je bij Go Comfy vindt is bedrukt met ontwerpen die door mij zelf gemaakt zijn, de hoodies en T-shirts die je hier vindt zijn dus nergens anders verkrijgbaar.

De kleding zelf voldoet aan criteria op gebied van duurzaamheid én wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Alle producenten waar ik gebruik van maak zijn gecertificeerd door internationaal erkende keurmerken op beide gebieden.

Het feit dat de kleding aan deze voorwaarden voldoet, betekent echter wel dat je hier geen kleding vindt voor spotprijzen of over-the-top 70% sales aanbiedingen doe.

Het unieke Go Comfy concept.

Fast fashion is niet aan Go Comfy besteed. Wat ik je wel bied is kwaliteitskleding met unieke ontwerpen voor een eerlijke prijs.

Wanneer je bij Go Comfy koopt weet je zeker dat je kleding:

  • Duurzaam is
  • Aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoet
  • Op een menswaardige manier geproduceerd is
  • En dat je een exclusief ontwerp hebt.

Het assortiment van Go Comfy bestaat uit dameskleding en dan met name verschillende soorten hoodies en T-shirts.

Vanwege de manier waarop Go Comfy is opgezet verkoop ik geen broeken, schoenen of accessoires. Maar uiteraard wil ik je wel helpen om de ideale broek, schoenen of andere zaken te vinden. Vandaar dat ik in mijn blog vertel over mijn favoriete comfy kleding wat betreft broeken, schoenen, etc zodat jij wat extra inspiratie krijgt en wellicht ook wel je nieuwe favoriete broek of schoenen vindt die je perfect kan combineren met je nieuwe favoriete hoodie of T-shirt uit de Go Comfy collectie.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb jij nou een specifiek ontwerp in je hoofd dat jij graag op een hoodie of T-shirt zou zien, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken, of zoek je een specifiek model T-shirt; stuur mij een berichtje via support@gocomfy.nl of neem contact op via het contactformulier. Ik kijk graag of ik iets voor je kan betekenen.