Over Go Comfy

Go Comfy is ontstaan uit mijn voorliefde voor kleding, mijn meisjesdroom om modeontwerper te worden en de technische mogelijkheden van deze tijd.

Ik hou van kleding, maar ben geen fashionista. Ik heb mijn eigen stijl, mijn eigen voorkeuren en ik weet waar ik me wel en niet fijn in voel.

Mijn stijl is te omschrijven als comfortabel, vrouwelijk maar niet damesachtig met minstens een vleugje (of een hele grote wolk) rock ’n roll.

Met Go Comfy wil ik mijn eigen stijl uitdragen en laten zien dat comfy kleding absoluut ook vrouwelijk kan zijn.

Unieke ontwerpen op duurzame kleding

Alle kleding die je bij Go Comfy vindt is bedrukt met ontwerpen die door mij zelf gemaakt zijn. De kleding die je hier vindt is dus nergens anders verkrijgbaar.

De kleding wordt op een duurzame én maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Alle producenten waar ik gebruik van maak zijn gecertificeerd door internationaal erkende keurmerken op deze gebieden.

Het feit dat de kleding op deze manier geproduceerd wordt, betekent wel dat je hier geen kleding vindt voor spotprijzen of over-the-top 70% sales aanbiedingen.

Wat je wel krijgt is duurzame, eerlijke kwaliteitskleding met unieke ontwerpen voor een eerlijke prijs.

Kleding en duurzaamheid zijn namelijk heel goed te combineren.

 Go Comfy doet dat op de volgende manieren:

  • Goede kwaliteit kleding

Fast fashion is niet aan Go Comfy besteed; je vindt hier dan ook geen “wegwerp”-kleding.

Alles in het Go Comfy assortiment is van goede kwaliteit én duurzaam geproduceerde grondstoffen gemaakt. De kleding is gemaakt om vaak gedragen (en gewassen) te worden.

Kleding van goede kwaliteit gaat langer mee, je hebt er dan ook veel langer plezier van en dus meer waarde voor je geld.

  • Alles komt van gecertificeerde producenten

Het gaat er niet alleen om dat de uiteindelijke producten van goede kwaliteit zijn, maar ook dat deze op een verantwoorde manier geproduceerd worden.

Hiervoor wordt gekeken naar het duurzame én het maatschappelijke aspect; er moet met zowel mens als milieu goed worden omgegaan.

Vandaar dat voor alle producenten gecontroleerd is dat zij gecertificeerd zijn op zowel duurzaam als maatschappelijk gebied.

  • Print-on-demand met rechtstreekse levering.

Alles wat bij Go Comfy wordt besteld, wordt pas bedrukt nadat jij je bestelling hebt geplaatst. Hierdoor is er geen overproductie, waardoor restanten geëlimineerd zijn.

Omdat de kleding rechtstreeks naar jou wordt gestuurd zijn er geen talloze omwegen van producent naar voorraadhal naar winkelpand naar weet ik het waar nog meer.

Nee, rechtstreeks van de drukkerij naar jouw handen. Minimale vervoersbewegingen = minder belasting voor het milieu.

  • Alles wordt geleverd vanuit Europa

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen leveren, is er heel bewust gekozen om de bedrukking van de kleding in Europa te laten doen.

Bijkomend voordeel is dat jij je producten sneller in huis hebt. Het hoeft namelijk niet eerst nog een oceaan over nadat jij besteld hebt.

Heb je nog andere vragen over Go Comfy? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar ook niet bij, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@gocomfy.nl