Duurzaamheid

GoComfy en duurzaamheid

Kleding en duurzaamheid zijn heel goed te combineren.

Go Comfy doet dat op de volgende manieren:

·       Goede kwaliteit kleding

Fast fashion is niet aan Go Comfy besteed; je zal hier geen “wegwerp”-kleding vinden.

Alles in het Go Comfy assortiment is van goede kwaliteit én duurzaam geproduceerde grondstoffen gemaakt. De kleding is gemaakt om vaak gedragen (en gewassen) te worden.

Kleding van goede kwaliteit gaat langer mee, je hebt er dan ook veel langer plezier van en dus meer waarde voor je geld.

Bijkomend voordeel is dat Go Comfy niet aan trends doet met iedere maand een volledig nieuw assortiment. Jouw lievelingsshirts blijven dus lekker te koop.

·       Alles komt van gecertificeerde producenten

Het gaat er niet alleen om dat de uiteindelijke producten van goede kwaliteit zijn, maar ook dat deze op een verantwoorde manier geproduceerd worden.

Hiervoor wordt gekeken naar het duurzame én het ethische aspect; er moet met zowel mens als milieu goed worden omgegaan.

Vandaar dat voor alle producenten gecontroleerd is dat zij gecertificeerd zijn op zowel duurzaam als ethisch gebied.

·       Print-on-demand met rechtstreekse levering.

Alles wat bij Go Comfy wordt besteld, wordt pas bedrukt nadat jij je bestelling hebt geplaatst. Hierdoor is er geen overproductie, waardoor restanten geëliminieerd zijn.

Omdat de kleding rechtstreeks naar jou wordt gestuurd zijn er geen talloze omwegen van producent naar voorraadhal naar winkelpand naar weet ik het waar nog meer.

Nee, rechtstreeks van de drukkerij naar jouw handen. Minimale vervoersbewegingen = minder belasting voor het milieu.

·       Alles wordt geleverd vanuit Nederland

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen leveren, is er heel bewust gekozen om de bedrukking van de kleding in Nederland te laten doen.

Bijkomend voordeel is dat jij je producten sneller in huis hebt. Het hoeft namelijk niet eerst nog een heel continent of oceaan over nadat jij besteld hebt.

Heb je nog andere vragen over hoe Go Comfy omgaat met duurzaamheid? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@gocomfy.nl