Sandra, aangenaam.

Ik zal me even voorstellen, dan weet je wie de persoon achter Go Comfy is en waarom ik Go Comfy heb opgezet.

Ik ben Sandra en van kinds af aan wilde ik “iets” met kleding doen. Ik heb menig barbiepop van een nieuwe (zelfgemaakte) outfit voorzien en heb uren voor mijn kast doorgebracht om te verzinnen welke combinatie ik die dag zou aan trekken.

Ik was dan ook al vrij snel overtuigd van het feit dat ik naar de modeacademie wilde.

Er was alleen 1 klein probleem: ik kan niet tekenen. En dat was (toen) toch echt wel een voorwaarde om aangenomen te worden..

Ik heb toen moeten afwijken van mijn pad en ben bedrijfseconomie gaan studeren. Compleet iets anders, maar ik dacht; als ik de mode niet zelf kan maken, kan ik altijd nog de financiële persoon binnen een boetiek worden. Dat is het uiteindelijk niet geworden trouwens; ik heb 15 jaar bij een multinational op de financiële afdeling gewerkt.

Be Comfy, Be You

In die tijd heb ik geleerd dat je het beste tot je recht komt wanneer jij de kleding draagt die het beste bij jou past. Dus niet de kleding die de omgeving van je vraagt/verwacht, maar die kleding waarin jij je goed voelt.

De nette kantoorkleding had ik na een half jaar al afgezworen. Ik voel me daar gewoon niet comfortabel in.

Ik wil lekker een spijkerbroek aan met gympen, T-shirtje of trui erbij en klaar. Hoppa, gaan. Relaxed, ontspannen; alles komt wel goed. Dat idee.

Be Comfy, Be You, dáár draait het om.

Be Comfy Be You

Mijn eigen kledinglijn

Door een samenloop van omstandigheden (lees burnout by boreout) ben ik uit dienst gegaan en ben na lang dralen, treuzelen en angsten overwinnen toch maar gaan onderzoeken of en hoe ik mijn meisjesdroom zou kunnen laten uitkomen, maar dan wel op mijn manier.

Wat ik wil is unieke kleding verkopen; kleding die lekker zit, van goede kwaliteit is, duurzaam geproduceerd én die net wat anders is dan de rest.

En zoals wel vaker het geval is; ik weet precies wat ik wil, het wordt alleen nergens verkocht.

Hoodie Go ComfyEr zit dus maar 1 ding op: zelf maken. De vraag was alleen hoe. De manier vond ik in het principe van print-on-demand in combinatie met mijn eigen webshop.

Zodoende is Go Comfy sinds december 2020 een feit en ben ik mode-ontwerper!

Meisjesdroom: check!

Inspiratie en mijn favoriete items

Nu is het natuurlijk zo dat je niet alleen een T-shirt of trui nodig hebt. Je zal ook broeken, rokken, schoenen etc nodig hebben.

Ik heb besloten dat ik deze niet zelf ga verkopen maar dat ik jou via blogs je ga vertellen over mijn favoriete merken, kledingstukken, accessoires, noem maar op.

Er is dus nog genoeg op komst, dus houd de site in de gaten. Je kan Go Comfy ook volgen via social media (facebook, instagram en pinterest) of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

In de tussentijd kan je een kijkje nemen in de collectie of er iets voor jou tussen zit.

Heb je een specifiek idee/wens voor een bepaald ontwerp, neem dan gerust contact met me op. Wellicht kan ik iets voor je betekenen en loop jij binnenkort met een zeer uniek ontwerp rond!
  Dress To Impress Yourself


Laat je reactie achter