Love is in the air

Ik ben verliefd.

Helemaal hoteldebotel. Superhappy.  

Mijn man vindt het trouwens niet erg hoor. Sterker nog; hij begrijpt het wel. Hij kent mij en mijn fascinaties inmiddels.

Het onderwerp van mijn nieuwe liefde?

Mijn nieuwe winterjas.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar dé perfecte jas. Meestal bleef ik een beetje hangen aan de “veilige” kant. De jassen waren wel mooi en ze pasten wel bij mij, maar het bleven toch meestal jassen die je overal ziet. De standaard lange zakenvrouwen-jas, of het korte nep-leren rockchick-model. Dat soort jassen.

Maar deze jas is anders.

Deze jas is precies zoals ik me de ideale winterjas voorstel. Zwaar, lang, dromerig en een mega-capuchon. Zo’n capuchon waar je je in kan verstoppen. En ook niet onbelangrijk; de jas geeft me echt een sprookjes-gevoel, en daar word ik altijd blij van.

Het model en de stof van de jas maakt het geheel echt af. Niet recht-toe-recht-aan dertien-in-een-dozijn, maar allemaal net wat anders. Net niet-standaard, maar ook weer niet over-the-top-schreeuwend.

Kortom; mijn ideale jas.

 

Natuurlijk heeft de ideale jas ook wat mindere kanten, perfectie is maar saai.

Zo zijn de zakken niet extreem groot; je telefoon kan er makkelijk in, maar dan zit de zak ook wel vol. Is dat voldoende voor jou, dan is het geen probleem. Anders zal je toch nog je (hand)tas mee moeten nemen voor je onmisbare items.

Daarnaast heeft de jas knopen en geen rits. Dat kan op winderige dagen minder prettig zijn. Maar eerlijk is eerlijk; de knopen maken het ontwerp wel echt af, ze horen er gewoon bij.

Maar als dat alles is -tot nu toe heb ik nog geen andere minpunten ontdekt- dan mag dat de pret niet drukken.

Wil jij ook zo’n sprookjes-jas, maar is deze niet jouw smaak? Andere kleuren, modellen en lengtes zijn er ook. Hier vind je er meer.

 

Nog even dit: in dit artikel heb ik een aantal links geplaatst naar een externe website. Dit zijn partner-links, wat wil zeggen dat ik een commissie krijg wanneer jij via mijn link een bestelling plaatst bij de externe website. Voor jou veranderd er helemaal niets.


Laat je reactie achter