Go-to voor zwierend zomers

Korte opmerking vooraf: in dit artikel heb ik een aantal links geplaatst naar een externe website. Dit zijn partner-links, wat wil zeggen dat ik een commissie krijg wanneer jij via mijn link een bestelling plaatst bij de externe website. Voor jou veranderd er helemaal niets.

Zwierend de zomer door 

Ik hou van de zomer. Lekker weer, veel buiten, genieten.

En bij zomers weer, hoort ook een zomerse outfit. Dan mag het allemaal wel wat vrolijker en losser. Lekker zwierend zomers.

En dan bedoel ik ook écht zomers. Kleding die je dat echte strand-gevoel geeft, maar dan zonder het zand.

Voor die kleding shop ik bij Lascana. Daar gaat het echt om strandkleding; zwierend, vrolijk en vrouwelijk.

Ze stoppen daar trouwens niet bij bovenkleding. Ze doen het hele zomerse stuk; dus ook de badkleding, lingerie én nachtmode.

Heerlijke zomerse kleding

Omdat de focus ligt op strandmode, is daar met de vormen, materialen én prints natuurlijk ook rekening mee gehouden.

Dus als je op zoek bent naar écht lekker zwierend zomers, kijk dan snel bij Lascana.

Nog een bijkomend voordeel is dat het door het zomerse thema allemaal net niet standaard is. Het is allemaal nét iets anders dan de rest, zoals deze maxi-jurk. En daar word ik dan meteen weer blij van.

Zomers en vrouwelijk

Bij Lascana draait het eigenlijk vooral om 2 dingen; zomers en vrouwelijk. Dus als jij dat zoekt in je kleding; dan kan ik je Lascana echt van harte aanbevelen.

Ze hebben alles voor een volledige outfit: van tops, jurkjes en broeken tot schoenen en lingerie. Als jij volledig Lascana wilt gaan, dan kan dat. Tot in het water aan toe zelfs, want uiteraard ontbreekt het bij zo'n zomers merk niet aan badkleding.

En ja; ze hebben er ook comfy broeken die perfect te combineren zijn met jouw favoriete Go Comfy shirt.

Mijn favoriet

Voor mij is dat een broekrok. Ik vind een broek fijner dan een rok, maar af en toe een rok maakt het net wat vrouwelijker. Dus wat is er dan een betere oplossing dan een broekrok? En dan het liefst een lange.

Zo gezegd, zo gedaan zou je denken. Maar het bleek lastig te vinden.

Tot ik deze vond:

Ook voor de liefhebbers van zwart

Door het zomerse thema vind je veel zomerse kleuren bij Lascana. Maar daar heeft niet iedereen behoefte aan.

Persoonlijk heb ik een voorliefde voor zwarte kleding, wat over het algemeen niet als zomers wordt gezien. Toch lukt het Lascana om ook hun zwarte kleding dat heerlijke zwierende zomerse gevoel mee te geven.

Kortom: ik ben fan.


Laat je reactie achter