Go-To for all things Rock ’n Roll

Opmerking vooraf: in deze blog heb ik een aantal links geplaatst naar de webshop waar ik het over heb. Dit zijn zogenaamde partner-programma links van deze webwinkel.

Wanneer jij je aankopen doet bij de webwinkel via mijn link, krijg ik daar een vergoeding voor. Voor jou is er geen enkel verschil of je rechtstreeks of via mijn link de webwinkel binnenkomt; prijzen, levertijden etc zijn allemaal precies hetzelfde.

Maar jij wilt natuurlijk gewoon weten wat mijn go-to is. Dus bij deze:

Rock ’n Roll als basis

Mijn all-time go-to voor alles wat met Rock ‘n Roll kleding en accessoires te maken heeft is Large.

Dit is toch wel mijn favoriete webshop; ze verkopen er eigenlijk alles wel qua kleding en accessoires. Broeken, truien, jassen, schoenen maar ook tassen en sieraden.

Je kan er terecht voor band merchandise, maar ook voor films, series en games merchandise ben je er op de juiste plaats.

Uiteraard hebben ze ook de verschillende Rock ’n Roll stijlen in de aanbieding; van goth tot punk tot streatwear en basics; ze hebben het allemaal.

Dus of jij nou super-rock-‘n-roll voor de dag wil komen of juist op zoek bent naar iets meer basic met nét dat rock ’n roll tintje eraan; grote kans dat je hier gaat slagen.

Exclusieve merken

Daarnaast heeft Large ook enkele eigen labels die je kan herkennen aan de branding “by EMP”. Deze merken hebben allemaal een duidelijke rock ’n roll invloed maar zijn toch duidelijk verschillend van elkaar.

Omdat deze merken ook echt van EMP zijn (het merk achter Large), zijn deze exclusief verkrijgbaar bij Large.

En dit zijn trouwens ook wel mijn favoriete merken. Vooral Rock Rebel en Red kan ik je van harte aanbevelen. Fijne materialen, goede kwaliteit en dat laagje Rock ’n Roll.

Van korte broek tot little black dress

Om je een indruk te geven van wat tot mijn favorieten behoren heb ik 2 items uitgekozen waar ik superblij mee ben:

Ten eerste de endless summer korte broek van Red. Deze broek is van denim, maar hij zit en voelt als een stretchbroek. Eigenlijk is deze best vergelijkbaar met mijn favo-merk spijkerbroeken waar ik in een ander artikel over heb geschreven.

 

 

Dan is er nog deze jurk van Black Premium; voor mij echt een super little black dress, ik raad wel aan om je echt aan de handwas-instructies te houden vanwege de kanten inzet. Door de combinatie van het kant en de luchtige stof is deze jurk uitermate geschikt voor zowel een feestavond als voor een dagje strand.

Ik kan je nog veel meer aanbevelen, maar neem gewoon zelf een kijkje. Binnenkort laat ik je weten wat mijn andere go-to’s zijn. Dus houd www.gocomfy.nl in de gaten.

 

 

 

 


Laat je reactie achter