De ultieme jeans

Een opmerking vooraf: in deze blog heb ik een aantal links geplaatst naar de spijkerbroeken die ik aanbeveel. Dit zijn zogenaamde partner-programma links van verschillende webwinkels. Wanneer jij je aankopen doet bij de webwinkel via mijn link, krijg ik daar een vergoeding voor. Voor jou is er geen enkel verschil of je rechtstreeks of via mijn link de webwinkel binnenkomt; prijzen, levertijden etc zijn allemaal precies hetzelfde.

En dan nu naar het echte onderwerp:

De ideale spijkerbroek

De spijkerbroek is zo’n kledingstuk dat bijna iedereen wel in de kast heeft liggen. Het is een item dat je met vrijwel alles kan combineren. En omdat er zoveel verschillende modellen zijn is er voor iedereen wel een variant te vinden.

Stapel spijkerbroekenMaar; welke spijkerbroek koop je, welk model, welke kleur, welk merk?

En ook niet onbelangrijk: het draagcomfort. Zit de spijkerbroek wel fijn, knelt hij niet af en kan je je er vrij in bewegen?

In mijn zoektocht naar de ultieme spijkerbroek was het draagcomfort vaak dat ene puntje waar ik minder happy mee was; de jeans was stug, hard van stof, (te) weinig stretch. Niet bepaald een 10 op het punt van draagcomfort. Maar ja, het is en blijft wel een spijkerbroek natuurlijk. De naam zegt het al. Dacht ik…

Het kan dus wel

Ik had me er al bijna bij neergelegd dat ik de ultieme spijkerbroek niet meer zou vinden.

Totdat ik spijkerbroeken kocht van het merk LTB.

Deze voelde meteen al zachter. Het was absoluut niet stug of hard, maar eigenlijk gewoon lekker zacht. En ze zaten super comfy.

In deze jeans heb ik alle bewegingsvrijheid die ik wil, zonder dat ze veel uitlopen wat spijkerbroeken van andere merken nog wel eens doen.

Ik heb verschillende varianten van de LTB jeans in de kast liggen en ze voldoen allemaal aan mijn criteria. Een broek is al gesneuveld; die heb ik letterlijk kapot gedragen. Maar daar heb ik dan wel een paar jaar plezier van gehad.

Mijn favoriet

Zoals gezegd heb ik verschillende varianten gehad, en ze bevallen allemaal uitstekend. Wanneer mijn spijkerbroeken aan vervanging toe zijn, dan worden het gegarandeerd weer LTB jeans.

Nog een ander voordeel is dat het geen duur merk is. Bij Otto liggen de prijzen tussen de 50 en 80 euro, en dat is zonder eventuele lopende kortingsacties.

Mijn favoriete model is de Amy, een high waist skinny fit, iets wat ik zelf fijn vind zitten. Maar ook in andere modellen is er genoeg keuze.

Zoek je nou een alternatief voor de spijkerbroek, dan heb ik een paar goede suggesties voor je.

Ik heb namelijk ook een zoektocht gedaan naar de ultieme joggingbroek! Hier lees je welke ik je  van harte kan aanbevelen; joggings die je gewoon naar kantoor aan kan doen. Niemand die doorheeft dat je eigenlijk een joggingbroek aan hebt! Wat wil je nog meer?


Laat je reactie achter