Inspiratie en aanbevelingen

Tevreden is genoeg

Geplaatst door Sandra Graumans-van Dun op

Als ik om me heen kijk dan zie ik coaches, tv-programma’s, zelfhulpboeken allemaal met hetzelfde onderwerp: hoe word je gelukkig?

Het lijkt wel of het leven niet zinvol is als je niet constant gelukkig bent.

Daar ben ik het niet mee eens, in dit artikel leg ik je uit waarom ik vind dat tevreden zijn genoeg is.

Meer lezen →

Go-To voor all things Rock ’n Roll

Geplaatst door Sandra Graumans-van Dun op

Iedereen heeft zo zijn eigen favorieten, qua merken, stijlen en winkels.

In dit artikel vertel ik je wat mijn go-to shop voor all things Rock 'n Roll is op het gebied van kleding en accessoires. 

Meer lezen →

Huis-Tuin-en-Kantoor joggings

Geplaatst door Sandra Graumans-van Dun op

Ook al zou je het graag anders zien, er zijn toch een aantal (ongeschreven) regels over de kleding die je aantrekt bij bepaalde gelegenheden en situaties. Soms (ok, heel vaak) zijn die regels best wel vervelend. Vooral wanneer je eigenlijk het liefst gewoon je lekkere comfy kleding aan wilt maar je werkgever voorschrijft dat jij “zakelijk” en “representatief” op kantoor moet verschijnen.

Gelukkig zijn daar de “huis-tuin-en-kantoor” joggings die uitkomst bieden. Dit zijn joggings die je gewoon naar kantoor aan kan. Niemand die het ziet! 

Meer lezen →

De ultieme jeans

Geplaatst door Sandra Graumans-van Dun op

De spijkerbroek is zo’n kledingstuk dat bijna iedereen wel in de kast heeft liggen. Het is een item dat je met vrijwel alles kan combineren. En omdat er zoveel verschillende modellen zijn is er voor iedereen wel een variant te vinden.

In dit blog lees je welke jeans ik aanbeveel en waarom.

Meer lezen →

Sandra, aangenaam.

Geplaatst door Sandra Graumans-van Dun op

Sandra, aangenaam.
In dit eerste blog wil ik mezelf even voorstellen. Dan weet je wie de persoon achter Go Comfy is, waarom ik Go Comfy heb opgezet en hoe ik het heb opgezet.

Meer lezen →